HIT - Putin znao da se Tramp plaši mikroba, pa namerno kašljao! Službenica iznela nepoznate pikanterije sa čuvenog sastanka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 19:02

HIT - Putin znao da se Tramp plaši mikroba, pa namerno kašljao! Službenica iznela nepoznate pikanterije sa čuvenog sastanka

Reč je o sastanku Putina i Trampa 2019. godine u Japanu.

Okruženje bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa steklo je utisak da je predsednik Rusije Vladimir Putin navodno pokušao da zastraši svog američkog kolegu pre dve godine – kašljanjem. Kako kažu, on se nekoliko puta namerno nakašljao na sastanku znajući da se Tramp plaši mikroba.

- Čini se da je Putin preterano kašljao tokom čitavog sastanka. Bivša savetnica američkog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Rusiju Fiona Hil je u razgovoru sa nekadašnjom Trampovom portparolkom Stefani Grišam iznela pretpostavku da je ruski predsednik time možda pokušavao da izazove Trampov poznati strah od mikroba - piše "Vašington post", pozivajući se na knjigu Stefani Grišam. S tim u vezi, portparol Kremlja Dmitrij Peskov nazvao je optužbe na račun Putin apsolutnom glupošću.

Knjiga bivše portparolke "Sada ću vam odgovoriti na pitanja: Šta sam videla u Trampovoj Beloj kući", koja bi trebalo da izađe 5. oktobra, govori o njenom radu sa Trampom u Beloj kući, kao i o bivšoj prvoj dami Melaniji Tramp.

Međutim, Trampova portparolka Liz Harington ranije je izjavila ta knjiga "još jedan njen patetičan pokušaj da se obogati na račun moći predsednika i da proda laži o porodici Tramp", a samu Grišamovu je nazvala "gnevnom bivšom zaposlenom".

Grišamova je bila na poziciji portparolke tokom Trampove predsedničke kampanje 2015. godine, a zatim je počela da radi u Beloj kući kao portparolka izabranog predsednika. Nešto kasnije je postala predstavnica Bele kuće i Melanije Tramp.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.