Elton Džon: Bouvi nije mogao da inscenira bolju smrt

Izvor: B92, 14.Feb.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon: Bouvi nije mogao da inscenira bolju smrt

Elton Džon dao je opširan intervju za Evening Standard magazin u kom je govorio o svojoj dugoj i uspešnoj karijeri, razgovoru koji je imao sa Vladimirom Putinom i svom 33. albumu koji trenutno promoviše.

U intervjuu je komentarisao i sadašnje stanje na britanskim top listama i svoju konkurenciju.

„Ima mnogo bolje muzike danas od onog pop sra*a koje možemo čuti na Radio 1. Nikad nisam voleo emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poput X-Faktora i drago mi je što se gase“, rekao je on.

„Pa, ja se borim sa Dejvidom Bouvijem, zar ne? Najbolje što se može desiti vašem albumu je da umrete. Smrt je vrlo popularna. Očigledno niko nije želeo da Dejvid umre, ali je neverovatno koliko je ploča prodao od tada – oko dva miliona za dve nedelje. I to CD-a!“

Ovakva izjava od Džona ne čudi, ako imamo u vidu da su on i pokojni Bouvi bili u svađi poslednjih 40 godina.

Njihovo, do tada blisko, prijateljstvo okončalo se kada je Bouvi sedamdesetih nazvao Eltona “jeftinim rokerom” u intervjuu za Rolling Stone.

“Nisam bio njegov tip osobe”, rekao je Elton koji je ranije izjavljivao da Bouvija smatra “pomalo odvratnim”. “Ipak, tako dostojanstven način da ode… Znao sam da je imao srčani udar na bini u Berlinu pre nekoliko godina, ali nisam znao za rak. Znajte ovo: Bouvi nije mogao da inscenira bolju smrt. Otišao je sa stilom”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Elton Džon: Smrt najbolja reklama!

Izvor: OkRadio.rs, 14.Feb.2016

Elton Džon dao je opširan intervju za Evening Standard magazin u kom je govorio o svojoj dugoj i uspešnoj karijeri, Dejvidu Bouviju i svom 33. albumu koji trenutno promoviše. U intervjuu je komentarisao i sadašnje stanje na britanskim top listama i svoju konkurenciju. „Ima mnogo bolje muzike...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.