Izvor: Blic, 13.Mar.2024, 09:36

"DO SADA NIJE BILO POTREBE" Putin: Rusija spremna da upotrebi nuklearno oružje u slučaju pretnji

Predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je da danas ta zemlja spremna da upotrebi nuklearno oružje ako postoji pretnja ruskoj državnosti, suverenitetu ili nezavisnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SPREMNI SMO!" Putin zapretio Americi i NATO-u: Upotrebićemo nuklearno oružje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024

"Imamo svoje principe", rekao je Putin..Rusija je i dalje u stanju borbene pripravnosti i potpuno je spremna za nuklearni rat, ali trenutno ne ide sve prema tome, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin juče...U intervjuu državnim medijima, Putin, koji je pokrenuo potpunu invaziju na Ukrajinu i koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Putin: Rusija spremna da upotrijebi nuklearno oružje u slučaju prijetnji

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2024

​Predsjednik Rusije Vladimir Putin saopštio je da danas ta zemlja spremna da upotrijebi nuklearno oružje ako postoji prijetnja ruskoj državnosti, suverenitetu ili nezavisnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.