Bruje svetski mediji, Kremlj negira: Vladimir Putin dobio sina?

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruje svetski mediji, Kremlj negira: Vladimir Putin dobio sina?

Opšti haos u svetu vlada već nedelju dana jer predsednika Rusije Vladimira Putina nema nigde u javnosti. Postoje razna nagađanja o tome sa kim on provodi dane i zbog čega se ne pojavljuje. Pisano je da je Putin ubio Nemcova, da je bolestan, a bilo je čak izjava i da je predsednik umro.
Švajcarski tabloid Blick objavio je informaciju da je razlog nestanka ruskog predsednika – rođenje sina! Naime, Švajcarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tvrde da se Putinova ljubavnica Alina Kabajeva prijavila u kliniku Sant’Anna of Sorengo i raspitivala može li ostati na porođaju tamo. Neki očevici tvrdi da joj je društvo pravio upravo Putin.

Ruski predsednik i njegova mlada devojka, bivša olimpijska prvakinja u gimnastici, skoro nikad nisu viđeni u javnosti. Njihova veza je javna tajna i Rusi tvrde da je zapravo nemoguće proveriti istinitost priče Švajcaraca.
Blick je otišao tako daleko u nagađanjima, da su čak napisali da mu je kliniku u Ticinu preporučio prijatelj Silvio Berluskoni, čija ćerka Barbara je takođe tamo rodila.
Kremlj je nakon ovih natpisa ubrzo reagovao.
Informacija da je Putin dobio dete je lažna“, rekao je Peskov za magazin “Forbs”, što je bila reakcija na informacije koje su danas objavljivane u svetskim medijima.
On je tom prilikom istakao da će pokušati da navede ljude koji imaju novca da organizuju takmičenje za najbolju ”novinarsku patku”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bruje svetski mediji: Vladimir Putin dobio sina?

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Opšti haos u svetu vlada već nedelju dana jer predsednika Rusije Vladimira Putina nema nigde u javnosti. Postoje razna nagađanja o tome sa kim on provodi dane i zbog čega se ne pojavljuje. Pisano je da je Putin ubio Nemcova, da je bolestan, a bilo je čak izjava i da je predsednik umro...Švajcarski...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.