Bajden se nada

Izvor: B92, 04.Maj.2021, 22:10

Bajden se nada

Američki predsednik Džozef Bajden se nada da će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u okviru svog putovanja u Evropu u junu.

Na pitanje novinara u Beloj kući da objasni da li ruskom kolegi predlaže sastanak u junu kada bude otputovao u Evropu na samite NATO-a i G7, Bajden je odgovorio:

„Tome se nadam i očekujem. Radimo na tome“, rekao je šef Bele kuće.

Bajden >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ranije predložio Putinu da se sastanu u Evropi kako bi razgovarali o bilateralnim odnosima Sjedinjenih Američkih Država i Rusije.

Portparolka Bele kuće Džen Psaki je saopštila da je za sada rano govoriti gde će se samit održati, ali pretpostavlja da će to biti na leto, što je potvrdio i Kremlj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   NATO skup

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden se nada susretu s Putinom u junu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2021

VAŠINGTON - Američki predsjednik DŽozef Bajden rekao je danas da bi volio da se u junu, tokom putovanja u Evropu, sastane sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.