Bajden novinarima: A gde su pozitivna pitanja?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021, 08:08

Bajden novinarima: A gde su pozitivna pitanja?

Američki predsednik Džo Bajden rekao je uoči poletanja njegovog aviona iz Ženeve novinarima koji su ga pritiskali da kaže šta je postigao tokom sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, da izgleda treba imati "negativan stav" da biste bili novinar.

Bajden je ujedno prebacio novinarima da nikada nisu postavili neko pozitivno pitanje, prenosi Bi-BI-Si.

Ipak, pošto su novinari nastavili da insistiraju da kaže da li je postigao nešto ili nije, Bajden >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kratko odgovorio "videćemo".

Iako su iz Bajdenovog tima zamolili novinare da prestanu da zapitkuju predsednika, Bajden je nastavio i izvinio se što je bio "kratak i mudar", a zatim novinare nazvao "najsjajnijim ljudima u zemlji".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Očajnički žele da OSTANU VODEĆA SILA": Bajden se pred poletanje iz Ženeve BRECNUO na novinare i rekao šta misli o Rusiji

Izvor: Blic, 17.Jun.2021

Američki predsednik Džo Bajden izjavio je sinoć, uoči ukrcavanja u vojni avion američkih snaga, da je Rusija trenutno u "veoma, veoma teškom položaju".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.