AU KAKAV POTEZ TRAMPA! Putinu se ovo neće dopasti, NOŽ U LEĐA za početak novog mandata - evo šta je sada IZJAVIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 15:01

AU KAKAV POTEZ TRAMPA! Putinu se ovo neće dopasti, "NOŽ U LEĐA" za početak novog mandata - evo šta je sada IZJAVIO (VIDEO)

Udarno!
Ruske vlasti su saopštile da je Navaljni, najistaknutiji kritičar predsednika Vladimira Putina, umro 16. februara u zatvoru prirodnom smrću.
Bivši predsednik SAD, Donald Tramp, saopštio je da smatra da je moguće da je ruski predsednik, Vladimir Putin, umešan u smrt lidera ruske opozicije, Alekseja Navaljnog.
- Ne znam, ali možda, mislim moguće, mogao bih da kažem verovatno, ne znam. On je bio mlad čovek, tako da bi statistički bio živ još dugo, verovatno je da se dogodilo nešto što je bilo neobično - rekao je Tramp u intervjuu za Foks njuz.
Tramp je takođe više puta obećavao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tramp optužio Putina da je „verovatno umešan“ u smrt Navaljnog: „On je mlad čovek, tako da bi statistički bio živ još dugo“

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

Nekadašnji američki predsednik i kandidat republikanaca za tu funkciju Donald Tramp izjavio je za Foks njuz da je ruski predsednik Vladimir Putin "verovatno umešan" u smrt opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, koji je prošlog meseca umro u zatvoru u arktičkom krugu, piše Politiko.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.