Skidaj gaće s terase, ide Putin!

Izvor: Mondo, 14.Okt.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skidaj gaće s terase, ide Putin!

Beograd je u "opsadnom stanju" zbog vojne parade i dolaska Vladimira Putina, a pojedini stanari Novog Beograda dobili su i jasno uputstvo o ponašanju.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Tako je u jednoj od novobeogradskih zgrada, koje se nalaze na ruti kojom će proći Vladimir Putin, osvanulo sledeće obaveštenje, koje prenosimo "od reči do reči":

"DANA 10.10 DOBILI SMO OBAVEŠTENJE OD SIP NOVI BEOGRAD. DA DANA 16.10.2014. GODINE. A >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << POVODOM POSETE PREDSEDNIKA RUSKE FEDERACIJE PUTINA IZ BEZBEDNOSNIH RAZLOGA SVI STANOVI KOJI SU NA STRANI PREMA AUTO - PUTU, PROZORI I TERASE MORAJU BITI ZATVORENI I SPUŠTENE ROLETNE. NIKO NESME SE NALAZITI NA PROZORIMA I TERASAMA. TAKOĐE SE VEŠ NESME NALAZITI NA TERASAMA."

Da se podsetimo sta se 'nesme' ako imate najbolje karte za #Parada. pic.twitter.com/2cKzh3Bzqj

— Nikola Janković (@nixonbelgrade) October 14, 2014
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Vojna parada

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.