Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: OI za Srbiju u znaku broja 100

BEOGRAD -

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac rekao je danas, tačno 100 dana uoči početka Olimpijskih igara u Londonu, da je za srpski tim sve u znaku broja 100, jer se očekuje osvajanje 100. medalje, 100 godina od prvog učešća Srbije na Igrama i da tim ima oko 100 sportista.

"Na današnji dan Olimpijski tim broji 80 sportista, ali biće nas siguran sam oko 100, jer čekamo plasman odbojkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i odbojkašica i još nekih individualnih sportista koji ozvaničenje vize imaju po plasmanu", rekao je Divac posle svečanosti u rezidenciji ambasadora Velike Britanije Majkla Devenporta povodom 100 dana do početka Igara.

Na ovoj svečanosti upriličena je i modna revija na kojoj su predstavljeni modeli kompanije "Zekstra" specijalno dizajnirani za olimpijce Srbije.

Od tri ponuđene kombinacije, žiri u sastavu Milica Mandić (tekvondo), Olivera i Nikolina Moldovan (kajak), Slobodan Soro (vaterpolo), Nikola Stojić i Jovan Popović (veslanje) izabrali su dve, a narednih dana navijači će putem sajta OKS izabrati jednu koja će biti zvanična za London.

Domaćin skupa britanski ambasador Majkl Devenport čestitao je srpskim sportistima na sjajnom foto - finišu i već izborenih 80 viza.

"Ostalo je još 100 dana do početka Igara, za organizatore u Londonu, koji se takođe vredno pripremaju, to je kao poslednjih 100 metara jedne trke. Mogu da vam kažem da je moja zemlja spremna i da ćemo sigurno biti dobri i ponosni domaćini. Opravdaćemo status jedinog grada koji je tri puta organizovao Olimpijske igre", rekao je Devenport.

Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta ove godine.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

100 dana do Londona

Izvor: RTV Pink, 18.Apr.2012

. . . Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac rekao je danas, kada se obeležava 100 dana do početka Igara u Londonu, da je za srpski tim sve u znaku tog. broja. . .

Nastavak na RTV Pink...

Sto dana do Olimpijskih igara u Londonu

Izvor: Danas, 19.Apr.2012, 01:19

Na svečanosti povodom 100 dana do Olimpijskih igara u Londonu, u rezidenciji britanskog ambasadora u Srbiji Majkla Devenporta, predstavljeni su modeli kompanije Zekstra, koje će olimpijci Srbije nositi na svečanoj ceremoniji otvaranja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.