Zorana Mihajlović: Nadam se da će Janković podneti ostavku

Izvor: N1 televizija, 26.Dec.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović: Nadam se da će Janković podneti ostavku

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović istakla je danas da se nada da će Saša Janković, nakon odluke da će se kandidovati na predsedničkim izborima, podneti ostavku na funkciju zaštitnika građana.

Nadam se da će posle odluke da se "kandiduje na predsedničkim izborima kandidat Saša Janković, kako kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao "kandidat građana", sada konačno i podneti ostavku na mesto zaštitnika građana upravo zbog građana Srbije na koje se poziva, poručila je Mihajlović na Fejsbuku.

"Saša Janković konačno je priznao ono što moje kolege i ja govorimo već nekoliko meseci - da će biti kandidat za predsednika Srbije", dodala je ona.

Zorana Mihajlović naglašava i da je to još jedan dokatz da je sve vreme koristio funkciju zaštitnika građana za

predsedničku kampanju, što, akko je naglasila "nije mi moralno ni korektno".

Ona je izrazila nadu da će Janković sada podneti ostavku na funkciju ombudsmana, napominjući da bi to bilo pošteno i odgovorno prema svim građanima Srbije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zorana Mihajlović: Nadam se da će Janković podnijeti ostavku

Izvor: SandzakPress.net, 26.Dec.2016

Članica Predsjedništva SNS Zorana Mihajlović istakla je danas da se nada da će Saša Janković, nakon odluke da će se kandidovati na predsjedničkim izborima, podnijeti ostavku na funkciju zaštitnika građana. Nadam se da će posle odluke da se “kandiduje na predsjedničkim izborima kandidat...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.