Mihajlovićeva o Jankoviću: A sada, ostavka...

Izvor: B92, 26.Dec.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva o Jankoviću: A sada, ostavka...

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović je reagovala na objavu zaštitnika građana Saše Jankovića da će se kandidovati na predsedničkim izborima.

U saopštenju članice Predsedništva SNS se navodi da je Janković konačno priznao ono što njene kolege i ona govore već nekoliko meseci.

“Njegovo priznanje je još jedan dokaz toga da je sve vreme koristio vrlo odgovornu funkciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaštitnika građana za predsedničku kampanju, što nije ni moralno ni korektno. Nadam se da će posle odluke da se kandiduje na predsedničkim izborima kandidat Saša Janković, kako kaže, kao 'kandidat građana', sada konačno i podneti ostavku na mesto zaštitnika građana upravo zbog građana Srbije na koje se poziva. To bi bilo pošteno i odgovorno prema svim građanima Srbije“, navela je Mihajlovićeva.

Podsetimo, Janković je u ponedeljak objavio da će se kandidovati za predsednika Srbije kada budu raspisani izbori, ali nikako pre toga.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Janković sada treba da podnese OSTAVKU

Izvor: Blic, 26.Dec.2016

Priznanje Saše Jankovića da će se kandidovati za predsednika još jedan je dokaz da je koristio svoju funkciju za predsedničku kampanju, izjavila je potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović i dodala da od njega očekuje ostavku na mesto zaštitnika građana...-...

Nastavak na Blic...

Zorana Mihajlović: Nadam se da će Janković podneti ostavku

Izvor: N1 televizija, 26.Dec.2016

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović istakla je danas da se nada da će Saša Janković, nakon odluke da će se kandidovati na predsedničkim izborima, podneti ostavku na funkciju zaštitnika građana...Nadam se da će posle odluke da se "kandiduje na predsedničkim izborima kandidat Saša...

Nastavak na N1 televizija...

Nikolić o Jankoviću: Za Obamu, Putina, Sija treba mnogo...

Izvor: B92, 26.Dec.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prokomentarisao je najavu zaštitnika građana Saše Jankovića da će se kandidovati na predsedničkim izborima..."Mnogo toga je potrebno da biste bili predsednik Srbije. Morao je da bude u politici, makar u najdubljoj opoziciji. Ovako, na ovoj funkciji je sretao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.