Zajednička deklaracija upitna zbog stava Srbije o Kosovu

Izvor: Danas, 16.Maj.2021, 22:07

Zajednička deklaracija upitna zbog stava Srbije o Kosovu

Predsednici Hrvatske i Slovenije očekuju da će čelnici zapadnog Balkana ostvariti napredak u približavanju Evropskoj uniji na sutrašnjem samitu Brdo-Brioni, javila je agencija Hina nakon pripremnog radnog sastanka šefova ove države uoči skupa na Bledu, navodeći da je zajednička deklaracija pod znakom pitanja zbog stava Srbije o nezvisnosti Kosova.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pahor i Milanović za zajednički napredak Zapadnog Balkana ka EU

Izvor: N1 televizija, 16.Maj.2021

Predsednici Hrvatske i Slovenije očekuju da će čelnici Zapadnog Balkana ostvariti napredak u približavanju Evropskoj uniji na sutrašnjem samitu Brdo-Brioni, javila je agencija Hina nakon pripremnog radnog sastanka šefova ove dve države uoči skupa na Bledu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.