Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2022, 17:59

Zaharova: SAD dižu tenzije oko Ukrajine radi blokade Sjevernog toka 2

MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da Sjedinjene Države podižu tenzije oko Ukrajine kako bi blokirale puštanje u rad gasovoda Sjeverni tok 2, prenosi Rojters pozivajući se na rusku agenciju Interfaks.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Britanija da dokaže"

Izvor: B92, 16.Feb.2022

Moskva traži od Londona da dokaže da nema nameru da napadne Rusiju, izjavila je danas portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova...Zaharova je podsetila da je Rusija više puta govorila da nema nameru da napada bilo koga...''Sada neka Velika Britanija dokaže da ne namerava...

Nastavak na B92...

Zaharova: Rusija više ne shvata ozbiljno izjave šefa NATO-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2022

Moskva više ne uzima za ozbiljno izjave generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga koji je imenovan za guvernera norveške centralne banke, rekla je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na konferenciji za novinare.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.