DAJTE NAM RASPORED NAŠIH INVAZIJA DA MOŽEMO DA PLANIRAMO ODMOR Zaharova poslala brutalnu poruku Zapadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 14:02

"DAJTE NAM RASPORED NAŠIH INVAZIJA DA MOŽEMO DA PLANIRAMO ODMOR" Zaharova poslala brutalnu poruku Zapadu

Ona je prvo jutros na svom Telegram kanalu objavila sledeći komentar .

Iako je Zapad, posebno Amerika i Velika Britanija, danima insistirao na tome da će navodna invazija Rusije na Ukrajinu početi 15. ili 16. januara, to se nije dogodilo, a portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nije propustila priliku da se osvrne na to uz dozu ironije.

Ona je prvo jutros na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Telegram kanalu objavila sledeći komentar:

- Molba za sredstva masovnih dezinformacija SAD i Velike Britanije - "Blumberg", "Njujork tajms" i "San" - objavite grafikon naših "invazija" za predstojeću godinu. Želeli bismo da planiramo odmor.

U međuvremenu, u Moskvu je u zvaničnu posetu stigao brazilski predsednik Žair Bolsonaro.

On će se sastati s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, a prvo je u Ministarstvu odbrane imao sastanak sa ministrom Sergejom Šojguom i šefom diplomatije Sergejom Lavrovom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova: Objavite raspored naših „invazija“ za narednu godinu, hteli bi da isplaniramo odmor

Izvor: Vostok.rs, 16.Feb.2022

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je na svom Telegram kanalu ironično zatražila od američkih i britanskih „sredstava masovnog dezinformisanja“ raspored ruskih „invazija“ na Ukrajinu kako bi se u Rusiji mogao "isplanirati odmor". "Molba američkim i britanskim sredstvima...

Nastavak na Vostok.rs...

Velika Britanija ukida zlatne vize zbog straha od ruskog “prljavog novca”

Izvor: Danas, 16.Feb.2022

Priti Patel, ministarka unutrašnjih poslova Velike Britanije, naredne nedelje bi, kako je najavljeno, trebalo da ukine britansku šemu takozvane “zlatne vize” u pokušaju da zaustavi priliv ruskog „prljavog novca“ u Veliku Britaniju, piše londonski Tajms.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.