Vučić u Zemunu razgovarao sa članovima SNS

Izvor: Beta, 10.Jan.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Zemunu razgovarao sa članovima SNS

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić održao je danas u hali "Pinki" u Zemunu sastanak sa oko 3.000 članova Izvršnog odbora i beogradskog odbora te stranke, a jedna od tema bili su i vanredni parlamentarni izbori.Član predsedništva SNS-a Nebojiša Stefanović potvrdio je za TV Prva informaciju o sastanku i naveo da je Vučić prisutnima rekao da odluka o vanrednim izborima "nije ni laka, ni brza", da je povoljan momenat za stranku da se oni dogode, ali da treba "gledati šire interese"."Mi smo uvek spremni za izbore, ali treba videti da li je u ovom trenutku to dobro za Srbiju", kazao je Stefanović i dodao da u SNS-u u ovom trenutku razmatraju šta je u interesu Srbije i kada budu "formirali mišljenje" šta je najbolje za Srbiju, sa tim će "izaći".Stefanović je rekao i da je Vučić članovima IO i beogradskog odbora SNS-a predstavio svoj plan za 2019. godinu i šta je to što od njih očekuje kako bi bili još bolji u ovoj godini."SNS nije samozadovoljna stranka, već ona koja se bori za bolji život svih ljudi u ovoj zemlji", rekao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O IZBORIMA, POSETI PUTINA, EKONOMIJI Stefanović o sastanku proširenog Glavnog odbora SNS sa Vučićem

Izvor: Blic, 10.Jan.2019

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić upravo drži sastanak u Zemunu. Kako saznaje "Blic", tema sastanka su vanredni parlamentarni izbori.

Nastavak na Blic...

BAZA SNS VUČIĆU: Hoćemo izbore

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2019

Vrh naprednjaka u Beogradu o izlasku na birališta, ekonomiji, planovima za 2019. BAZA Srpske napredne stranke i najbliži saradnici lidera SNS Aleksandra Vučića zalažu se za vanredne parlamentarne izbore, ali konačna odluka još nije doneta i razmatraće se opcija koja je najbolja...

Nastavak na Večernje novosti...

Vučić o vanrednim izborima sa 3.000 članova SNS

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jan.2019, 13:26

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić održao je danas u hali „Pinki“ u Zemunu sastanak sa oko 3.000 članova Izvršnog odbora i beogradskog odbora te stranke, a jedna od tema bili su i vanredni parlamentarni izbori. Član predsedništva SNS-a Nebojiša Stefanović potvrdio je za...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.