Vučić se nada deblokadi od Hrvatske, razgovarao sa Ramom

Izvor: Beta Video, 04.Jul.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se nada deblokadi od Hrvatske, razgovarao sa Ramom

PARIZ - Mandatar za sastav vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ``ne bi isključio`` mogućnost da se danas u Parizu, u neformalnim razgovorima sa predstavnicima Hrvatske i sa evropskim zvaničnicima, reši problem blokiranja otvaranja poglavlja 23 i 24 u pristupnim pregovorima Srbije i EU. ``Želim da verujem da Hrvatska želi dobro svom srpskom susedu i da će oni taj napor danas da učine. Ako učine, hvala, ako ne učine opet hvala``, rekao je Vučić novinarima u Parizu gde se danas održava Samit Zapadnog Balkana i nekoliko zemalja EU. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na Samitu u Parizu: Nadam se da će pitanje otvaranja poglavlja 23. i 24. biti riješeno danas

Izvor: Cafe.ba, 04.Jul.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, u izjavi novinarima u Parizu, gde se održava Samit lidera država Zapadnog Balkana rekao je da očekuje dobre rezultate po pitanju otvaranja poglavlja 23. i 24. u evrointegracijama Srbije, javlja Anadolu Agency (AA).

Nastavak na Cafe.ba...

VUČIĆ: Srbija i Hrvatska imaju različite poglede na prošlost, razgovarajmo o budućnosti; ne postoje problemi sa BiH

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2016

Predsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija i Hrvatska imaju različite poglede na prošlost, ali da zbog toga ne bi trebalo da imaju i drugačije poglede na budućnost, jer takva politika ne bi bila dobra ni za jednu državu...- Suština je u tome da imamo različite poglede na prošlost,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.