Vučić ponovo traži od EU odgovore o navodnom trovanju u CIK u Prištini

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ponovo traži od EU odgovore o navodnom trovanju u CIK u Prištini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je još jedno pismo portparolki Evropske unije Maji Kocijančić u kome traži rezultate istrage o navodnom masovnom trovanju "na jednonacionalnoj osnovi" u Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini, navodeći da je prošlo tri nedelje od tog događaja

"Draga Majo Kocijančić, prošlo je više od tri nedelje od kada je nastupilo kako su Albanci tvrdili, masovno trovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na jednonacionalnoj osnovi u CIK u Prištini. Molim Vas, draga Majo, da nam konačno kažete da li je u pitnju bio antraks, novičok ili možda sredstvo za čišćenje nameštaja," piše u pismu koje je Vučić objavio danas na svom Tviter nalogu.

On je dodao da "dok je živ" neće odustati od odgovora na to važna pitanja.

Vučić je izrazio žaljenje što se tako strašnom stvari, u kojoj su navodno učestvovali Srbi, očigledno ne bavi ni EU ni izaslanik SAD za zapadni Balkan Metju Palmer.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić ponovo traži od EU odgovore o navodnom trovanju u CIK u Prištini

Izvor: Danas, 03.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je još jedno pismo portparolki Evropske unije Maji Kocijančić u kome traži rezultate istrage o navodnom masovnom trovanju "na jednonacionalnoj osnovi" u Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini, navodeći da je prošlo tri nedelje od tog događaja. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.