Vučić i američki izaslanik ni reči o ruskom centru u Nišu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i američki izaslanik ni reči o ruskom centru u Nišu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je na bilateranom sastanku sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Brajanom Hojtom Jiem razgovarano o svim pitanjima, kao i o svojoj poseti Vašingtonu 17. jula, ali ne i o ruskom humanitarnom centru u Nišsu.

Vučić je rekao da su on i gost iz SAD, koji je prisustvovao jučerašnoj svečanosti u Palati Srbija rekao da su "prošli bukvalno sve teme": odnos Srbije i SAD, ekonomski i bilateralni odnosi, dijalog u Briselu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << regionu i ulozi Srbije u regionu. . .

Kako je rekao, hteo je u razogovoru da smanji ulogu Srbije u regionu i da se više razgovara o pitanjima naše zemlje i SAD, ali da je u prijateljskom tonu razgovarano o svim pitanjima.

Na insistiranje novinara, Vučić je rekao da tema uospšte nije bila ruski humanitarni centar u Nišu, da jesu o tome razgovarali prethodnom susretu ali danas ne.

On je dodao i da je razgovarano o dijalogu sa Prištinom i modalitetima tog razgovora...

Tema je bilo i to, dodao je, sa kim će sve rzagovarati u Vašingtonu i kako na najbolji način prikazati američkim biznismenima poslovni ambijent u Srbiji i kako da što više njih investira u našoj zemlji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.