Za kraj  Ji Vučiću na srpskom: Dobro jutro

Izvor: B92, 24.Jun.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za kraj " Ji Vučiću na srpskom: Dobro jutro

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završava niz bilateralnih susreta sastankom sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Brajanom Hojtom Jiem.

Tokom susreta, Vučić je Hojt Jiju poželeo dobrodošlicu, a Hojt Ji mu je poželo dobro jutro na srpskom jeziku.

Današnji niz susreta, Vučić je započeo sa specijalnim izaslanikom nemačke vlade i bivšim kancelarom Nemačke Gerhardom Šrederom, a zatim je razgovarao sa predsednikom Velike narodne skupštine Turske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ismailom Kahramanom i predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovim.

Vučić se sastao i sa generalnim sekretarom Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti ODKB Jurijem Hačutarovim, predsednikom Poslaničkog doma Maroka Habibom el Malkijem i crnogorskim predsednikom Filipom Vujanovićem.

Predsednik Srbije niz bilaterala je započeo juče, a tokom jučerašnjeg dana se sastao sa potpredsednikom ruske vlade Dmitrijem Rogozinom, potpredsednikom Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Đi Bingsjuenom, slovenačkim predsednikom Borutom Pahorom.

Susreo se i sa premijerom Gabona, šefom gruzijske diplomatije, ministrom u Vladi Belorusije, parlamentarnim sekretarom Kanade za odnose sa SAD i savetnikom predsednika Palestine za međunarodna pitanja.

Predsednik je razgovarao i sa zamenicom generalnog sekretara NATO Rouz Gotemiler i ministarkom odbrane Italije Robertom Pinoti, zatim sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović, i članovima Predsedništva BiH i evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Sa Hojt Jiem o svemu, ali ne i o centru u Nišu

Izvor: RTS, 24.Jun.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je na bilateralnom sastanku sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Brajanom Hojtom Jiem razgovarano o svim pitanjima, kao i o poseti Vašingtonu 17. jula, ali ne i o ruskom humanitarnom centru u Nišu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.