Vučić i Tači 7. septembra na sastanku sa Mogerinijevom: Nastavak dijaloga za rešavanje kosovskog čvora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Tači 7. septembra na sastanku sa Mogerinijevom: Nastavak dijaloga za rešavanje kosovskog čvora!

Nastavljaju se pregovori između Beograda i Prištine

Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost Evropske unije Federika Mogerini, sastaće se 7. septembra u Briselu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, u okviru dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine u kojem ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posreduje.

Pročitajte i:

To će biti njihov treći susret u proteklih nekoliko meseci.

Kako je objavljeno na sajtu Mogerinijeve, visoka predstavnica će nastaviti razgovore sa dvojicom predsednika o sporazumu o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa, uz razmatranje postizanja konkretnog napretka, a s obzirom na prioritet koji imaju dijalog Beograda i Prištine uz posredovanje EU i evropska perspektiva regiona.

Mnogi septembar vide kao mesec u kome se ulazi u završnu fazu dijaloga Beograda i Prištine, kada bi možda mogle da budu poznate i konkretnije stvari u vezi sa rešenjem kososvkog čvora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić i Tači sa Mogerini 7. septembra u Briselu

Izvor: N1 televizija, 25.Avg.2018

Visoka predstavnica za spoljnu poslove i bezbednosnu politiku i potpredsednica Evropske komisije, Federika Mogerini sastaće se 7. septembra u Briselu s predsednikom Kosova Hašimom Tačijem i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u okviru dijaloga za normalizaciju odnosa, saopšteno je iz EU...Mogerini...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.