Vučić čestitao Putinu Božić

Izvor: RTS, 06.Jan.2020, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Putinu Božić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je, uoči Božića, čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, saopšteno je iz Predsedništva.
U čestitki se navodi da predsednik Vučić ruskom predsedniku Putinu i svim pravoslavnim hrišćanima u Rusiji "srdačno čestita svetli praznik Hristovog rođenja sa iskrenom željom da ga provedu u dobrom zdravlju miru i sreći".  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Neka nas Božić podseti na neprolazne vrednosti ljubavi, milosrđa, sposobnosti praštanja i brige za bližnje, na kojima se temelji hrišćanstvo, i pozove na poštovanje, razumevanje, toleranciju i harmoniju, kako u porodicama, tako i među narodima. U Srbiji se sa radošću sećamo Vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast. Uz zahvalnost za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, Vama i bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet", navodi se u čestitki predsednika Vučića.
Predsednik Aleksandar Vučić je Božićnu čestitku uputio i ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu i Patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.