Vučić besan: Sramota! Ubica policajca Euleksa neće imati skrovište u Srbiji!

Izvor: Press, 19.Sep.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić besan: Sramota! Ubica policajca Euleksa neće imati skrovište u Srbiji!

"To je pokušaj da se pokvari sve ono što je Srbija ostvarila u prethodnom periodu. Srbija nema pravo da ćuti i dopusti teroristima i ekstremistima da misle da su oni ti koji mogu da upravljaju Srbijom" rekao je Vučić.

Vučić je rekao da je ovlašćen u ime predsednika Srbije Tomislava Nikolića, koji se nalazi u zvaničnoj poseti Bugarskoj, da osudi zločinački akt ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << litvanskog pripadnika Euleksa.
"Napad je uperen protiv srpskog naroda i Srbije i predstavlja njenu sramotu", rekao je Vučić.

"Odgovor će biti žestok", zaključio je vicepremijer.
"Srbija će, koliko može, pomoći u istrazi, a oni koji misle da takva nedela mogu da prođu treba da znaju da nikada neće imati skrovište na teritoriji Srbije", poručio je Vučić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.