Vučić: Odgovor držžave na napad na Euleks biće žžestok

Izvor: Blic, 19.Sep.2013, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Odgovor držžave na napad na Euleks biće žžestok

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sramni napad na pripadnike Euleksa zapravo uperen protiv Srbije i srpskog naroda i poručio da će odgovor države biti žestok.

"To je pokušaj da se pokvari sve ono što je Srbija ostvarila u prethodnom periodu. Srbija nema pravo da ćuti i dopusti teroristima i ekstemistima da misle da su oni ti koji mogu da upravljaju Srbijom" rekao je Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Vučić je rekao da je ovlašćen u ime predsednika Srbije Tomislava Nikolića, koji se nalazi u zvaničnoj poseti Bugarskoj, da osudi zločinački akt ubistva litvanskog pripadnika Euleksa.

"Napad je uperen protiv srpskog naroda i Srbije i predstavlja njenu sramotu. Odgovor će biti žestok.Srbija će, koliko može, pomoći u istrazi, a oni koji misle da takva nedela mogu da prođu treba da znaju da nikada neće imati skrovište na teritoriji Srbije", poručio je Vučić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Litvanija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Odgovor države biće žestok

Izvor: RTS, 19.Sep.2013

Sramni napad na pripadnike Euleksa uperen je protiv Srbije i srpskog naroda, ocenio vicepremijer Aleksandar Vučić i poručio da će odgovor države biti žestok. "Oni koji misle da takva nedela mogu da prođu, treba da znaju da nikada neće imati skrovište na teritoriji Srbije", rekao Vučić...Prvi...

Nastavak na RTS...

VUČIĆ O NAPADU NA EULEKS: Odgovor Srbije biće žestok!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Sep.2013

- To je pokušaj da se pokvari sve ono što je Srbija ostvarila u prethodnom periodu. Srbija nema pravo da ćuti i dopusti teroristima i ekstremistima da misle da su oni ti koji mogu da upravljaju Srbijom - kaže vicepremijer Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...

Vučić: Odgovor države na napad na Euleks biće žestok

Izvor: Politika, 19.Sep.2013

BEOGRAD – Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sramni napad na pripadnike Euleksa zapravo uperen protiv Srbije i srpskog naroda i poručio da će odgovor države biti žestok...„To je pokušaj da se pokvari sve ono što je Srbija ostvarila u prethodnom periodu....

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.