Vučić: Zaslužili smo datum

Izvor: Blic, 10.Jun.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Zaslužili smo datum

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle razgovora sa ministrom odbrane Poljske Tomasom Siemoniakom, da je Srbija ohrabrena podrškom Poljske i Evropske unije (EU) za proevropsku politiku koju vodi i da bi dobijanje datuma za početak pregovora predstavljalo zasluženi rezultat Vlade Srbije.

Vučić i Siemoniak potpisali su sporazum o saradnji u oblasti odbrane, koji predviđa i zajedničko učešće u međunarodnim mirovnim operacijama, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Vučić je istakao da su odnosi dve zemlje tradicionalno dobri i zahvalio se na podršci koju Poljska pruža Srbiji u procesu evropskih integracija.

Srbija se zalaže za jačanje ekonomske saradnje, obima robne razmene i privlačenje poljskih investitora, naglasio je on. Siemoniak je istakao da Poljska pruža nedvosmislenu podršku nastavku evropskih integracija Srbije i uputio poziv Vučiću da poseti Poljsku.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ohrabreni smo podrškom Poljske i EU

Izvor: Akter, 10.Jun.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su odnosi Srbije i Poljske tradicionalno dobri i zahvalio se na podršci koju Varšava pruža Srbiji u procesu evropskih integracija

Nastavak na Akter...

Vučić: Srbija je zaslužila datum

Izvor: Press, 10.Jun.2013

"Ohrabreni smo podrškom Evropske unije i Poljske za proevropsku politiku koju Srbija vodi. Dobijanje datuma za početak pregovora predstavlja zasluženi rezultat Vlade Srbije", naglasio je Vučić na sastanaku sa poljskim ministrom odbrane Tomasom Siemoniakom...Vučić je istakao da se Srbija zalaže...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.