Vučić: Dobar sam sa Nikolićem, pitajte njega zašto nije došao na proslavu stranke

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dobar sam sa Nikolićem, pitajte njega zašto nije došao na proslavu stranke

Predsednik Srbije i vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u dobrim odnosima sa osnivačem SNS i bivšim predsednikom Tomislavom Nikolićem i da je "njegova stvar" to što nije došao na proslavu devet godina od osnivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << te stranke u subotu na Tašmajdanu.

"Imamo dobre odnose, ali pitajte njega (zašto nije došao). To je njegova stvar da li želi da dođe ili ne", rekao je Vučić u Pančevu na pitanje zbog čega Nikolić nije došao na proslavu partije koju je osnovao.

Vučić je rekao da se u petak video sa Nikolićem da bi razgovarao o odnosima sa Rusijom i Kinom a da su u subotu bili zajedno u Kragujevcu na obeležavanju Velikog školskog časa.

Nikolić je 2008. godine osnovao SNS kada je napustio Srpsku radikalnu stranku. Četiri godine kasnije pobedio je kao kandidat te stranke na predsedničkim izborima, nakon čega je podneo ostavku na čelnu funkciju i stranku prepustio Vučiću. Iako je izrazio želju da ga stranka predloži i za drugi predsednički mandat 2017. godine, SNS je ubedljivom većinom predložio Vučića, koji je i pobedio u prvom krugu.

Vučić je rekao da će on, kada više ne bude na čelu stranke, SNS osećati kao svoju i da će se pojavljivati gde god ga budu zvali.

"I on (Nikolić) je uvek za SNS a da li će biti na nekom skupu - to je njegova stvar", rekao je Vučić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Sa Nikolićem sam u dobrim odnosima, pitajte njega zašto nije došao na proslavu SNS; Nikolić: Idem tamo gde me pozovu

Izvor: Blic, 23.Okt.2017

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u dobrim odnosima sa osnivačem SNS i bivšim predsednikom Tomislavom Nikolićem i da je "njegova stvar" to što nije došao na proslavu devet godina od osnivanja te stranke u subotu na Tašmajdanu. Sa druge strane,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.