VUČIĆ PORUČIO NAPREDNJACIMA na 9. rođendan SNS: Pobedite ih u Beogradu (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Press, 24.Okt.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ PORUČIO NAPREDNJACIMA na 9. rođendan SNS: Pobedite ih u Beogradu (VIDEO) (FOTO)

Prisutnima se na skupu obratio lider SNS-a i predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Foto: A. Nalbantjan
Srpska napredana stranka obeležila je na na Tašu  devet godina od osnivanja. Prisutnima se na skupu obratio lider SNS-a i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Svečanost je počela intoniranjem himne "Bože pravde". "Devet godina - posvećenosti - energija - rezultata" pisalo je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << video bimu, a na govornici je bilo sve u znaku broja devet koliko SNS i slavi godina postojanja i rada.
- Obavestili su me da pet hiljada ljudi nije moglo da uđe unutra, izvinjavam im se zbog toga. Želim toplo da pozdravim naše goste iz Španije, Grčke, Mađarske i Kine i da im se zahvalim na podršci koju su nam pružili - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na početku obraćanja.
On je okupljenim naprednjacima na skupu poručio da rade kao do sad i da ih niko neće skoro pobediti:
- Poštujte prošlost, ali tražite budućnost, budite dostojni onoga što smo uradili u poslednjih devet godina i niko vas u skoroj budućnosti neće pobediti. Srbija je danas zemlja na evropskom putu. Srbija ima svoje ime i prezime, ima svoje ja, Srbija sme i da zagrmi i kada tiho govori, Srbija se danas čuje onako kako se nije čula u poslednjih 20 ili 30 godina.
- Čuvajte dragi moji naprednjaci i brinite o budućnosti Srbije, čuvajte mir i stabinlost, čuvajte ono što vam u ovom trenutku ne izgleda najpreče, a to je prilika da sa svima u komšiluku razgovaramo, a ne da se sukobljavamo.
Svi oni sa kojima pregovaramo, ponovio je Vučić, moraju da znaju da to nije rezultat naše slabosti, već naše želje da živimo u miru, da bi nam deca tako živela, i da bi nam svima bilo mnogo bolje, samo nemojte da pomislite da to radimo što smo mnogo slabi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.