Vodila fakultet, a ima samo osnovnu školu

Izvor: TvojPortal.com, 18.Sep.2011, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodila fakultet, a ima samo osnovnu školu

/press online/ Ružica Mrkalj iz Pećinaca radila je pet godina kao generalni menadžer Visoke poslovne škole u Čačku (VPŠ), iako ima završenu samo osnovnu školu.

Ne priznaje ... Ružica Mrkalj

Protiv Ružice Mrkalj, koja je u međuvremenu otišla na bolovanje, Osnovno javno tužilaštvo u Čačku podnelo je krivičnu prijavu u koju je Press imao uvid (broj KU - 358/11) zbog falsifikovanja diplome srednje i više škole.
Kinjila studente
- Na doškolovavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u našoj školi bili su policajci koji su nam ispričali da tužilaštvo vodi postupak protiv menadžerke Ružice Mrkalj. Odlučili smo da od policije zatražimo zvaničnu informaciju o tome i 15 dana kasnije stigao nam je dopis u kojem nam je potvrđeno da je Osnovno javno tužilaštvo u Čačku podiglo krivičnu prijavu protiv nje zbog falsifikovanja isprave - ispričali su za Press predstavnici Studentskog parlamenta VPŠ u Čačku.
Studenti kažu i da ih je Ružica Mrkalj neprestano kinjila i maltretirala:
- Ona je odbijala da izdaje uverenja o položenim ispitima, kao i originale dokumenata kako bi sprečila prelazak studenata na drugi fakultet. Tom odlukom bili su pogođeni i studenti kojima su dokumenta bila potrebna zbog zaposlenja, vize i slično. Zato smo u decembru prošle godine stupili u štrajk, a jedan naš zahtev odnosio se na smenu Ružice Mrkalj.Ostatak teksta pročitajte na linku

SrbijaRužica Mrkalj iz Pećinacageneralni menadžer Visoke poslovne škole u Čačkuima zavrsenu samo osnovnu skolu

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.