Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2024, 10:51

Brnabićeva: Poseta Sija zamajac za novi talas saradnje

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić istakla je danas da za nju dolazak kineskog predsednika Si Đinpinga predstavlja čast i zadovoljstvo, kao i da je sinoćni doček bio impresivan, a da će ova poseta biti zamajac za novi talas saradnje na ekonomskom planu.
Brnabićeva je rekla da je na sinoćnem dočeku kineskog predsednika u Beogradu bilo primetno prisno prijateljstvo, međusobno uvažavanje i poštovanje, te da se videlo da nam je u posetu došao, kako je rekla, prijatelj, a ne samo jedan od najvažnijih lidera sveta.
"To je veličina Kine, oni se prema drugim zemljama ne ponašaju kao prema zemljama drugog reda", rekla je predsednica Skupštine za Pink.
Poseta je još važnija nego ona iz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.