Vesić: Vlast se dobija na izborima, Đilas tamo nema šanse

Izvor: RTS, 26.Jan.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Vlast se dobija na izborima, Đilas tamo nema šanse

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je odavno poznata želja jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragana Đilasa "da se po svaku cenu 'dočepa' glavnog grada".
Goran Vesić je ocenio da bi Đilas da dođe na vlast, "ako već ne može na izborima, jer ga narod neće, na silu, na ulici ili šireći laži".
Vesić je tako odgovorio Đilasu na poziv SzS-a da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gradonačelnik Zoran Radojičić i njegov zamenik podnesu ostavke zato što je, kako primećuje Vesić, pao sneg.
Rekao je da ne može da razume to što se, kako tvrdi, Đilas "raduje svakoj elementarnoj nepogodi ili svakoj nesreći nadajući se da je zbog toga korak bliže vlasti".
"Zato njegov današnji zahtev pokazuje suštinu njihove politike po kojoj svima treba da bude gore da bi Đilasu bilo bolje. Na njegovu žalost, vlast se dobija i gubi na izborima, a on tu nema nikakve šanse. Zato mu trebaju ulica i nasilje", rekao je Vesić.
Ponovio je da Đilas veruje da su zaboravljene 2009, 2011. i 2012. godina kada je za vreme snežnih padavina, dok je on bio gradonačelnik, bio haos u Beogradu, i upitao da li je zaboravio kako se 11. decembra 2012. godine izvinjavao građanima zbog kolapsa u javnom prevozu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VESIĆ O "BOLESNIM ŽELJAMA" LIDERA SzS: Đilas bi na silu i na ulici da se dočepa Beograda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je odavno poznata "bolesna želja" jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragana Đilasa da se po svaku cenu "dočepa" glavnog grada i ocenio da bi on to, "ako već ne može na izborima, jer ga narod neće, na silu, na ulici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.