Vajs: Bebi Dol je džukela!

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vajs: Bebi Dol je džukela!

Farmeri su izgleda "istrošili" lepe reči između sebe, pa su prešli na bivše učesnike rijalitija. U čašćavanju prednjačio je Vajs i to na račun Bebi Dol

Jelena Golubović, Vajs i Žare Berber kao i obično su ćaskali i nekako je u razgovor uspela da im se uplete i Bebi Dol, glumica i reper su odjednom skočili uglas:

- Bebi Dol je džukela! Povredila je sve koji su joj pomogli u karijeri, rekao je Vajs koji je sa njom nastupao na Evroviziji 1991. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dodao je da joj je on i uradio čak jednu pesmu. Naravno Jelena Golubović se odmah nadovezala i sa odobravanjem ispričala:

- Uzeo si mi reč iz usta! Ona je baš to - džukela! Ja sam je vodila u Kijev da nastupa, a ona se prema meni ponela kao ološ, kazala je rediteljka.

"BEBI DOL JE ĐUKELA"!!! by FARMERHUNTER

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.