VUČIĆ NIKAD JASNIJI: Mi, za razliku od nekih drugih, ne vodimo politiku mržnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 19:29

VUČIĆ NIKAD JASNIJI: Mi, za razliku od nekih drugih, ne vodimo politiku mržnje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se svima za bezrezervnu podršku.

Arenom se prolomilo gromoglasno skandiranje "Aco, Srbine" kada je na binu izašao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ drži predizborni skup u punoj Beogradskoj areni.

- Dame i gospodo, dragi prijatelji, poštovani predsedniče Nikoliću, poštovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednice Vlade draga Ana, dragi Miloše, dragi narode - beskrajno vam hvala. Beskrajno vam hvala za sve ove godine i divno veče. Izvinite hiljade vas koji ste ostali ispred, i hvala za vašu bezrezervnu podršku - kazao je on.

Predsednik kaže da smo morali mnogo više brige da pokažemo prema ljudima na koje retko obraćamo pažnju.

- Često su najglasniji oni koji imaju najmanje problema, a najtiši su oni koji imaju mnogo muka, a nismo im uvek pružili podršku. Pre nekoliko dana posetio sam Dejana i njegovu majku Slobodanku Pajović. Žive u kući od 12 kvadrata, majka je osam godina nepokretna. Nisu imali toalet, u tih 10 kvadrata su bili i kuhinja i drugi krevet - kaže Vučić.

Kaže da je u razgovoru sa njima osetio veliku grižu savesti i dozu krivice, ističe on.

- Moramo na tome da radimo u budućnosti, da sebe promenimo, da pričamo sa običnim čovekom, da čujemo svakoga! Negde u svim problemima o kojima su govorili prethodni govornici, Kosovo, Evropa, pritisci, ponekad sam u tome i ja nalazio malo opravdanje. Ali ne mogu da nađem opravdanje za ljude koji su imali mnogo više vremena, a živeli su samo za kancelariju i službeni auto - rekao je predsednik.

On kaže da su mnogi pitali gde je Tomislav Nikolić, i ističe da on nikada nije ni odlazio.

- Zahvaljujući onome što je on počeo smo ovde gde smo. Mi sada imamo veći broj ljudi koji se vraća u zemlju, to su istorijske stvari. I uvek se postavlja pitanje čime smo zaslužili poverenje naroda. Mi, za razliku od nekih drugih, ne vodimo politiku mržnje. Niste čuli večeras nijednu tešku reč o našim protivnicima. Pristojna Srbija hoće da gleda u budućnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KAMPANJA PROTIVNIKA IZGLEDA KAO VIC" Vučić poručio: Niko ne može da nam zabrani da čuvamo naše nacionalne interese

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023

Lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ održala je predizborni skup u punoj Beogradskoj areni...Vučić kaže da su mnogi pitali gde je Tomislav Nikolić, i ističe da on nikada nije ni odlazio...- Zahvaljujući onome što je on počeo smo ovde gde smo. Mi sada imamo veći broj ljudi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"GRAĐANI I NE SANJAJU KAKVE SMO PRITISKE IZDRŽALI" Vučić zagrmeo u Areni: Svoje ne damo nikome!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023

Lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ drži predizborni skup u punoj Beogradskoj areni...Predsednik kaže da kampanja protivnika izgleda kao vic, i da samo kunu i proklinju upravo njega...- Drago mi je što sam neka vrsta gromobrana za sve njihove napade. Dok god je tako, Srbija će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.