VRATILO SE JOŠ 110 NAŠIH GRAĐANA: Sleteo avion iz Pariza na beogradski aerodrom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 17:25

VRATILO SE JOŠ 110 NAŠIH GRAĐANA: Sleteo avion iz Pariza na beogradski aerodrom

Reč je o specijalnom letu, ali troškove povratka nije snosila Vlada Srbije već sami građani, rečeno je Tanjugu u Er Srbiji.

Avion Er Srbije A319 iz Pariza sleteo je u Beograd oko 16.40 časova sa 110 naših građana, koji su želeli da se vrate u zemlju.

Među 110 putnika su i četiri bebe.

Srpski avioprevoznik će tokom ove sedmice organizovati ukupno pet letova za gradove EU kojima će građani Srbije, koji žele da se vrate, moći to da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << urade pre 18. maja kada se uspostavljaju redovne linije Er Srbije za određene destinacije, najavio je ranije ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

U utorak leti avion za Frankfurt, u sredu za Beč, a u četvrtak za Frankfurt i u petak za Cirih.

Er Srbija je, takođe, najavila da će od 18. maja obnoviti u ograničenom obimu redovan putnički saobraćaj, uz povećanje broja letova u okviru reda letenja od 1. juna 2020.

Od 18. maja, biće organizovan ograničen broj letova do aerodroma London Hitrou, Frankfurta, Ciriha i Beča.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion Er Srbije vratio 110 građana iz Pariza, sami platili troškove

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2020

Avion Er Srbije iz Pariza sleteo je u Beograd oko 16.40 časova sa 110 naših građana, koji su želeli da se vrate u zemlju...Reč je o specijalnom letu, ali troškove povratka nije snosila Vlada Srbije već sami građani, kažu u Er Srbiji...Među 110 putnika su i četiri bebe...Srpski avioprevoznik...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.