VIDEO: IDIL pogubio 250 sirijskih vojnika

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: IDIL pogubio 250 sirijskih vojnika

Nakon što je juče objavljeno da su pripadnici terorističke organizacije Islamska država Iraka i Levanta (IDIL) zarobili 250 pripadnika sirijske vojske danas se pojavio video pogubljenja.

Na svojoj službenoj stranici teroristi su se pohvalili da su od 19. avgusta, otkako je počela bitka za vojni aerodrom Tabka u sirijskom gradu Raki, ubili ukupno 600 vojnika, a samo tokom srede navodno su pogubili 250, dok je 200 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ubijeno tokom operacije zauzimanja aerodroma.

Video koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje polugole muškarce koje militanti vode kroz pustinju na mesto gde su ih kasnije pogubili.

Jedan od miltanata rekao je kako se radi o sirijskim vojnicima koje su zarobili u Tabki koju su ekstremisti zauzeli prošle nedelje.

PAŽNJA: Uznemirujući sadržaj!

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.