(VIDEO) TERALI IH DA MARŠIRAJU POLUGOLI: Džihadisti zarobili i pogubili 250 sirijskih vojnika!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TERALI IH DA MARŠIRAJU POLUGOLI: Džihadisti zarobili i pogubili 250 sirijskih vojnika!

Jedan od boraca Islamske države iz Rake potvrdio je u izjavi Rojtersu putem interneta da su svi vojnici pogubljeni

Borci organizacije Islamska država pogubili su 250 sirijskih vojnika koje su zarobili kada su tokom vikenda zauzeli vazduhoplovnu bazu u provinciji Raka, prikazano je na video snimku objavljenom na Jutjubu.

Na snimku se vidi nekoliko desetina muškaraca koji na sebi nemaju ništa osim donjeg veša. Borac “Islamske države” iz Rake potvrdio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u izjavi Rojtersu putem interneta da su svi vojnici pogubljeni.

Dok se u Vašingtonu sve glasnije spominje mogućnost proširenja američkih vazdušnih napada s Iraka na Siriju, iz "glavnog grada" kalifata, koji je nedavno proglasila džihadistička organizacija Islamska država, stižu zastrašujuća svedočanstva retkih pojedinaca koji su dovoljno hrabri i snalažljivi da pošalju istinu u svet.

Nekolicina mladih aktivista iz Rake, sirijskog grada koji je centar zloglasnih džihadista, svakodnevno rizikuje živote krišom snimajući zverstva koja redovno čine pripadnici ISIL.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novi stravičan masakr Islamske države: Teroristi pogubili 250 sirijskih vojnika

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 11:06

Pripadnici terorističke organizacije Islamska država Iraka i Levanta (IDIL) pogubili su 250 sirijskih vojnika koje su ranije zarobili...Teroristi su objavili i snimak na kojem se vidi kako vojnike odvode u pustinju do mesta na kojem su kasnije pogubljeni...Pogubljenje je potvrdio jedan od terorista...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.