(VIDEO) Evo kako je srpska predstavnica za Evrosong zavodila poznate!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Evo kako je srpska predstavnica za Evrosong zavodila poznate!

Goga Stanić je, pored Danice Krstić, prva finalistkinja koja će se boriti na nacionalnom izboru za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije u Beču.

Mlada pevačica je završila ekonomski fakultet, a široj javnosti je poznata po ljubavnim vezama s nekoliko najpoželjnijih srpskih neženja, ali i po golim fotografijama za muške časopise.

Goga Stanić našla se u grupi od troje pevača koji će imati priliku da predstavljaju Srbiju na ovogodišnjem "Evrosongu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a pre izvođenja svoje pesme ona je naciji pokazala svoju golu guzu. Naime, pevačica je pre nekoliko godina učestvovala na izboru za naj cicu jednog muškog magazina, a tada je i sama izjavila da joj je upravo guza najveći adut.

"Omiljeni delovi na mom telu su guza i noge", rekla je Goga, pokazavši pritom svoju golu zadnjicu.

Seksi video u kojem potencijalna predstavnica Srbije pokazuje golu stražnjicu dostupan je na „Jutjubu“, a snimljen je radi njenog predstavljanja naše zemlje na svetskom izboru za mis magazina za muškarce. U njemu se Stanićeva, osim po guzi, mazi i po grudima, ali i ostalim delovima golog tela.

Stanićeva je u javnost dospela pre nekoliko godina kada su tabloidi pisali o njenim emotivnim vezama sa Sašom Kovačevićem i Markom Nikolićem, bratom Ane Nikolić, ali i fudbalerom Stefanom Babovićem, sa kojim je skoro Soraja dovođena u vezu. Baš kao i pomenute starlete, i Goga se pojavljivala u nekoliko spotova, među kojima je „Med i slatko grožđe“ Nikole Rokvića.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo-kako-je-srpska-predstavnica-za-Evrosong-zavodila-poznate

Izvor: medio.rs, 18.Dec.2014

Mlada pevačica je završila ekonomski fakultet, a široj javnosti je poznata po ljubavnim vezama s nekoliko najpoželjnijih srpskih neženja, ali i po golim fotografijama za muške časopise..Goga Stanić je, pored Danice Krstić, prva finalistkinja koja će se boriti na nacionalnom izboru za predstavnika...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.