Umro Mohamed al Fajed

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 22:38

Umro Mohamed al Fajed

Bivši vlasnik Harodsa i Fulama umro je 26 godina otkako je njegov sin Dodi poginuo u saobraćajnoj nesreći sa princezom Dajanom.

Mohamed Al Fajed, milijarder koji je posedovao "Harods" i fudbalski klub Fulam, umro je gotovo 26 godina nakon što je njegov sin poginuo zajedno sa princezom Dajanom u saobraćajnoj nesreći u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Parizu.

Egipatski biznismen, čiji su poslovni interesi u Velikoj Britaniji uključivali robnu kuću "Harods" i Fulam, imao je 94 godine.

Rođen je u Aleksandriji i preselio se u Veliku Britaniju 1960-ih, postavši rana pokretačka snaga u razvoju Dubaija, a kasnije je sa svojom braćom kupio kuću "Frejzer", koja je posedovala "Harods", kao i hotel "Ric" u Parizu.

Ali većina ljudi ga najbolje poznaje po njegovoj kontinuiranoj potrazi za odgovorima na pitanja u vezi sa smrću njegovog sina Dodija, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Parizu zajedno sa Dajanom, princezom od Velsa 31. avgusta 1997. - 26 godina i dan pre svoje smrti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro Mohamed al Fajed: Ceo život istraživao misterioznu smrt sina koji je poginuo u nesreći sa princezom Dajanom

Izvor: 24sedam.rs, 01.Sep.2023

Egipatski biznismen, čiji su poslovni interesi u Velikoj Britaniji uključivali robnu kuću "Harods" i Fulam, imao je 94 godine

Nastavak na 24sedam.rs...

Preminuo Mohamed Al Fajed

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2023, 10:36

Preminuo je Mohamed Al Fajed, bivši vlasnik Herodsa, čiji je sin Dodi poginuo sa princezom Dajanom u saobraćajnoj nesreći, prenosi BBC.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.