Umro Bajram Redžepi

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro Bajram Redžepi

Nekadašnji premijer Kosova i gradonačelnik Južne Mitrovice, Bajram Redžepi, preminuo je jutros u 64. godini, u bolnici Turskoj, nakon moždanog udara, javljaju elektronski mediji u Prištini i Južnoj Mitrovici, prenosi Kossev.

Redžepi se prethodno lečio i od kancera, a pre prebacivanja u Tursku operisan je u Prištini. U Turskoj je pao u komu.

Bio je jedna od značajnijih političkih figura na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Kosovu. Bio je prvi gradonačelnik Južne Mitrovice posle rata, kada se, uz posredstvo međunarodnih predstavnika često sastajao sa tadašnjim liderima Srba na severu.

Redžepi je po profesiji bio lekar i pre rata radio je u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici. Bio je član Demokratske lige Kosova i Demokratske partije Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Preminuo bivši premijer Kosova Bajram Rexhepi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Avg.2017

Bivši premijer Kosova Bajram Rexhepi umro je u jednoj od turskih bolnica, nakon što je u komi proveo nekoliko meseci posle moždanog udara, javlja kosovski biro Radija Slobodna Evropa. Rexhepi je prvobitno bio hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru na Kosovu gde je bio podvrgnut operaciji,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.