Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2016, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U velikom požaru u skladištu u Moskvi 16 mrtvih

MOSKVA - Najmanje 16 ljudi je poginulo u velikom požaru u jednom skladištu na sjeveroistoku Moskve, saopštilo je danas rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

"Tokom gašenja požara, vatrogasci su otkrili da je jedna prostorija bila potpuno odsječena zbog vatre. Vatrogasci su probili zid i unutra otkrili tela 16 ljudi", navodi se u saopštenju Ministarstva, a prenio je sajt RT.

Moskovske vlasti će istražiti uzrok požara, obećao je gradonačelnik ruske prestonice Sergej Sobjanin na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru u Moskvi poginulo 17 radnika iz Kirgistana

Izvor: Beta, 27.Avg.2016

U požaru koji je zahvatio skladište jedne štamparije u Moskvi poginulo je 17 radnika migranata iz Kirgistana, saopštili su ruski zvaničnici.Ruske hitne službe su saopštile da je uzrok požara neispravna lampa u skladištu, u kojem su se nalazile mnoge zapaljive tečnosti i papirni proizvodi.Vatrogasne...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.