U sudaru povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

Izvor: N1 televizija, 22.Jul.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

Srpski reprezentativci u snoubordu Hana Piščević, Jelena Ignjatov i Filip Filipović nalaze se van životne opasnosti posle teške saobraćajne nesreće koja se dogodila danas na auotputu kod Sremske Mitrovice kada su se vraćali sa letnjih priprema, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta. Ostalo troje naših sportista prošli su bez povreda.

Nesreća se dogodila kada je kombi marke "Reno", u kome su se nalazili povređeni, sleteo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

Svi povređeni su prebačeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Još jedan udes na autoputu: Povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2017

Troje reprezentativaca Srbije u snoubordu povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 8.30h dogodila na autoputu kod Sremske Mitrovice...Kako piše Blic, teže su povređeni Hana P. (21) i Filip F. (31), a lakše Jelena I. (22)...Nesreća se dogodila kada je kombi marke "reno", u kome su...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.