Izvor: Blic, 22.Jul.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA NA AUTO-PUTU Povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 8 i 30 dogodila na autoputu kod Sremske Mitrovice. Kako saznaje Blic teže su povređeni Hana P. (21), Filip F. (31), a lakše Jelena I. (22), a svi su reprezentativci Srbije u snoubordu.

Nesreća se dogodila kada je kombi marke "Reno", u kome su se nalazili povređeni, sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu.

Svi povređeni su prebačeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU Povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

Izvor: Blic, 22.Jul.2017

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 8 i 30 dogodila na autoputu kod Sremske Mitrovice. Kako saznaje Blic teže su povređeni Hana B. (48), Filip F.(31), a lakše Jelena I. (22), a svi su reprezentativci Srbije u snoubordu...Nesreća se dogodila kada je kombi marke "Reno",...

Nastavak na Blic...

U sudaru povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

Izvor: N1 televizija, 22.Jul.2017

Srpski reprezentativci u snoubordu Hana Piščević, Jelena Ignjatov i Filip Filipović nalaze se van životne opasnosti posle teške saobraćajne nesreće koja se dogodila danas na auotputu kod Sremske Mitrovice kada su se vraćali sa letnjih priprema, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta. Ostalo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.