U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije zbog šverca marihuane ka EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije zbog šverca marihuane ka EU

U opsežnoj akciji crnogorske policije i carine presečen je lanac krijumčarenja droge i uhapšen državljanin Srbije A.O. (47), saopštila je Policija.

U njegovom automobilu su u Podgorici danas ;otkrivena 43 kilograma "marihuane tipa skank" koja je, kako se sumnja, bila namenjena krijumčarenju u zemlje Evropske unije.

Pretresom vozila kojim je upravljao A.O, u specijalno izrađenim skrovištima je nađeno 61 pakovanje marihuane, te je A.O. uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden Specijalnom državnom tužiocu.

Policija kaže da traga za ostalim pripadnicima bande švercera.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

PRESEČEN LANAC KRIJUMČARENjA SKANKA: Uhapšen srpski državljanin u Crnoj Gori

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019

A.O. je uz krivičnu prijavu je priveden Specijalnom državnom tužiocu u Crnoj Gori. Skank je izuzet i biće upućen na veštačenje u Forenzički centar DRŽAVLjANIN Srbije, A.O. (47), uhapšen je u akciji koju su izveli pripadnici crnogorske policije po nalogu specijalnog tužilaštva...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.