PRESEČEN LANAC KRIJUMČARENjA SKANKA: Uhapšen srpski državljanin u Crnoj Gori

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESEČEN LANAC KRIJUMČARENjA SKANKA: Uhapšen srpski državljanin u Crnoj Gori

A.O. je uz krivičnu prijavu je priveden Specijalnom državnom tužiocu u Crnoj Gori. Skank je izuzet i biće upućen na veštačenje u Forenzički centar DRŽAVLjANIN Srbije, A.O. (47), uhapšen je u akciji koju su izveli pripadnici crnogorske policije po nalogu specijalnog tužilaštva i u saradnju sa Upravom carina. Kako je zvanično saopšteno njegovim hapšenjem presečen je lanac krijumčarenja skanka.Pročitajte još: UHAPŠEN DRŽAVLjANIN SRBIJE: Zbog ubistva pre 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << godinaU njegovom vozilu je otkrivena droga, 43 kg marihuane tipa skank, koja je, kako se sumnja, bila namenjena krijumčarenju u zemlje Evropske unije. "U akciji je učestvovalo više organizacionih jedinica policije, a vozilo „Nissan Juke" je zaustavljeno u naselju Mareza u Podgorici. Pretresom vozila, kojim je upravljao A.O, je u specijalno izrađenim bunkerima na više mesta u unutrašnjosti vozila pronađeno 61 pakovanje opojne droge marihuana tipa skank, težine 43 kg, saopšteno je iz policije.Pročitajte još: DILERI U PRITVORU: Kraljevačka policija zaplenila 7,7 kilograma marihuane A.O. je uz krivičnu prijavu je priveden Specijalnom državnom tužiocu, Skank je izuzet i biće upućen na veštačenje u Forenzički centar. Uprava policije, dodaju, preduzima dalje radnje i mere u cilju identifikacije svih lica – članova kriminalne organizacije koji su krijumčarili drogu na međunarodnom nivou. "Crnogorska policija je uspešna u borbi protiv droge i u periodu od 1. jula prošle do 1. jula ove godine zaplenila je ukupno 2,9 tona opojnih droga, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Presečen lanac krijumčarenja skanka - uhapšen Srbin, ostali u bekstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019

Državljanin Srbije A. O. (47) uhapšen je u Podgorici u akciji crnogorske policije u kojoj je presečen lanac krijumčarenja droge skank, a za ostalim članovima kriminalne organizacije se i dalje traga, saopšteno je danas iz Uprave policije Crne Gore...U saopštenju se navodi da su u njegovom vozilu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.