Tepić: Prisluškivan Vacić, a ne Vučić (VIDEO)

Izvor: Danas, 10.Mar.2021, 15:28

Tepić: Prisluškivan Vacić, a ne Vučić (VIDEO)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da je predsednik Srpske desnice Miša Vacić bio prisluškivan od 2017. do 2019. godine, a da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej "upali" na mere legalnog prisluškivanja i to tako što su komunicirali sa prisluškivanim osobama.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prisluškivan Vacić a ne Vučić, tvrdi Marinika Tepić

Izvor: N1 televizija, 10.Mar.2021

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da je predsednik Srpske desnice Miša Vacić bio prisluškivan od 2017. do 2019. godine, a da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej "upali" na mere legalnog prisluškivanja.

Nastavak na N1 televizija...

Tepić: Vučić 'upao' na legalno prisluškivanje Miše Vacića; MUP demantuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2021

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić kazala je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio cilj, niti je bio na merama prisluškivanja već je, kako tvrdi, "upao" na legalno prisluškivanje Miše Vacića, predsednika Srpske desnice...Kako je navela na konferenciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.