Tauer Bridž otvoren za saobraćaj posle tehničkih problema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2021, 08:48

Tauer Bridž otvoren za saobraćaj posle tehničkih problema

Londonski Tauer Briddž ponovo je otvoren za saobraćaj nakon što je bio zaglavljen u podignutom položaju skoro 12 sati, zbog tehničkih problema, a vozila nisu mogla da prelaze reku Temzu. Most je juče trebalo da bude podignut, kako bi prošao veliki brod, ali je ostao zaglavljen u podignutom položaju.

Prilazni putevi do mosta bili su zatvoreni dok su vršene popravke, navodi BBC.

Portparol kompanije Siti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << of London, koja upravlja mostom, saopštio je da je u toku istraga, ali da razlog tehničkih problema za sada nije poznat.

Tauer Bridž, za čiju je izgradnju bilo potrebno osam godina, otvoren je 1894. godine. Obično se podiže oko 800 puta godišnje.

Od 1976. godine motori na naftu i električnu energiju upravljaju krakovima mosta, čime je zamenjen originalni pogon na paru iz 19. veka.

Tauer Bridž je bio zatvoren i u avgustu 2020. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.