TUGA U DOMU BARAKA OBAME: Porodica skrhana bolom, ostali su bez najvernijeg prijatelja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 11:29

TUGA U DOMU BARAKA OBAME: Porodica skrhana bolom, ostali su bez najvernijeg prijatelja (FOTO)

Članovi porodice oglasili su se na društvenim mrežama

Bivši predsednik SAD Barak Obama ostao je bez najvernijeg prijatelja - psa Boa, koji je preminuo u subotu od kancera, saopštila je porodica na društvenim mrežama.

Informaciju o smrti psa Boa su podelili Obama i njegova žena Mišel na Instagrama, napisavši da je "pravi i lojalan prijatelj", preneo je AP.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

- On je tolerisao svu gužvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ide sa životom u Beloj kući. Umeo je jako da zalaje, ali ne i da ujeda, voleo je da skače u bazen leti, voleo je da se igra sa decom, živeo je za mrvice oko trpeze i imao je sjajnu dlaku - poručio je Barak Obama.

Today our family lost a true friend and loyal companion. For more than a decade, Bo was a constant, gentle presence in our lives—happy to see us on our good days, our bad days, and everyday in between. pic.twitter.com/qKMNojiu9V

— Barack Obama (@BarackObama) May 8, 2021

Bo je bio portugalski vodeni pas, a Obama ga je dobio na poklon od pokojnog senatora Edvarda Kenedija 2008. godine.

Još jedan pas, Sani, se priključio porodici u avgustu 2013. godine.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica Obama ostala bez najvjernijeg prijatelja - psa Boa

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2021

Bivši predsjednik SAD Barak Obama ostao je bez najvernijeg prijatelja - psa Boa, koji je preminuo u subotu od kancera, saopštila je porodica na društvenim mrežama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.