Baraku Obami uginuo pas

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 12:46

Baraku Obami uginuo pas

Bivši predsednik SAD Barak Obama ostao je bez najvernijeg prijatelja, psa Boa, koji je preminuo u subotu od kancera, saopštila je porodica na društvenim mrežama.

Informaciju o smrti psa Boa su podelili Obama i njegova žena Mišel na Instagrama, napisavši da je "pravi i lojalan prijatelj", preneo je AP.

"On je tolerisao svu gužvu koja ide sa životom u Beloj kući. Umeo je jako da zalaje, ali ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da ujeda, voleo je da skače u bazen leti, voleo je da se igra sa decom, živeo je za mrvice oko trpeze i imao je sjajnu dlaku", poručio je Barak Obama.

Bo je bio portugalski vodeni pas, a Obama ga je dobio na poklon od pokojnog senatora Edvarda Kenedija 2008 godine. Još jedan pas, Sani, se priključio porodici u avgustu 2013 godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.