Šutanovac: Zajednički kandidat opozicije za predsednika

Izvor: B92, 19.Okt.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Zajednički kandidat opozicije za predsednika

Beograd -- Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da je najbolje rešenje da opozicija na predsedničkim izborima ima zajedničkog kandidata.

Šutanovac je rekao agenciji Beta da je pitanje izbora kandidata za predsednika Srbije suštinski bitno za budućnost i da se ne može doneti nikakva ishitrena odluka o tome.

"Lično smatram da moramo učiniti napor da imamo zajedničkog kandidata", rekao je Šutanovac komentarišući pisanje dnevnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lista "Blic" da članovi i rukovodstvo DS smatraju da ta stranka mora da ima svog predsedničkog kandidat i da je logično da to bude on.

Izbori za predsednika Srbije održaće se na proleće 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.