DS želi da Šutanovac bude predsednički kandidat

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2016, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS želi da Šutanovac bude predsednički kandidat

Članstvo i rukovodstvo Demokratske stranke smatra da njihov lider Dragan Šutanovac treba da bude predsednički kandidat.

Na nekoliko neformalnih sastanaka više funkcionera stranke je insistiralo na tome a opštinski odbori takođe zauzimaju stav da DS mora da ima predsedničkog kandidata, piše Blic. Kako je za taj list rekla potpredsednica stranke Tamara Tripić predsednički izbori su velika šansa da se dođe do pozitivne političke promene a da članstvo i funkcioneri >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << DS-a očekuju da stranka ima svog kandidata.

“Negde je logično da to bude Dragan Šutanovac kao predsednik stranke”, kaže ona.

Na pitanje da li to znači da će DS pristati da opozicija ima zajedničkog kandidata samo u slučaju da to bude Šutanovac, Tripićeva kaže da ne treba “zakucavati”.

“Otvoreni smo za razgovore sa svim potencijalnim partnerima i verujem da će do njih doći. U svakom slučaju, DS treba da bude stožer tog okupljanja”, navodi ona.

Šutanovac je inače, nakon izbora u DS- odgovarao odrečno na pitanje da li je razmišljao da bude predsednički kandidat. “Planiram da pozivam ljude, da razgovaramo, ne da se dogovaramo. Da otvorimo karte i ako je moguće dođemo do rešenja. Voleo bih da se kao proevropska opozicija dogovorimo oko nastupa i idemo na pobedu”, rekao je Šutanovac tada navodeći da Saša Janković ispunjava uslove da bude kandidat ali da nije jedine.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS želi da Šutanovac bude predsednik Srbije

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2016

Članovi i rukovodstvo Demokratske stranke smatraju da bi njihov lider Dragan Šutanovac trebalo da bude kandidat na predsedničkim izborima...Na nekoliko neformalnih sastanaka, više funkcionera je insistiralo na tome, a opštinski odbori zauzimaju isti stav da DS mora da ima svog predsedničkog kandidata....

Nastavak na Radio 021...

Šutanovac za zajedničkog predsedničkog kandidata opozicije

Izvor: Beta, 19.Okt.2016

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da je najbolje rešenje da opozicija na predsedničkim izborima ima zajedničkog kandidata.Šutanovac je rekao agenciji Beta da je pitanje izbora kandidata za predsednika Srbije suštinski bitno za budućnost i da se ne može doneti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.