Zajednički kandidat najbolje rešenje opozicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zajednički kandidat najbolje rešenje opozicije"

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da je najbolje rešenje da opozicija na predsedničkim izborima ima zajedničkog kandidata.

Šutanovac je rekao agenciji Beta da je pitanje izbora kandidata za predsednika Srbije suštinski bitno za budućnost i da se ne može doneti nikakva ishitrena odluka na tu temu.

"Lično smatram da moramo učiniti napor da imamo zajedničkog kandidata", rekao je Šutanovac komentarišući pisanje dnevnog lista >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Blic" da članovi i rukovodstvo DS smatraju da ta stranka mora da ima svog predsedničkog kandidat i da je logično da to bude on.

Ovaj list navodi da je potpredsednica DS Tamara Tripić potvrdila da članstvo i funkcioneri očekuju da DS ima svog kandidata i da je logično da to bude Šutanovac.

Na pitanje da li ti znači da će DS pristati na zajedničkog kandidata opozicije samo u slučaju da to bude njihov predsednik, Tripić naglašava da stvari "ne treba zakucavati".

"Otvoreni smo za razgovore sa svim potencijalnim partnerima i verujem da će do njih doći. U svakom slučaju, DS treba da bude stožer tog okupljanja", rekla je Tripić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.