Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2020, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sputnjik: Pancir S1 poletio za Srbiju

MOSKVA - Avion An-124 „Ruslan“, registarskih oznaka RA-82038 poletio je danas sa moskovskog aerodroma „Vnukovo“, a kako navodi Sputnjik pozivajući se na svoje izvore, u avionu se nalaze prva dva od šest sistema za protivvazdušnu odbranu „Pancir S1“, koje Srbija nabavlja od Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Panciri" sleteli na batajnički vojni aerodrom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2020

Prvi deo isporuke od šest sistema "Pancir S1" koje je Srbija naručila od Rusije, stigla je na batajnički vojni aerodrom "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović"...Time je Srbija postala jedina zemlja u regionu koja poseduje ovaj moderni PVO sistem...Kako prenosi Sputnjik, "Panciri" su dopremljeni ruskim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.